Εσύ πόσο καλά ξέρεις τις λέξεις σου; Διαγωνισμός 2020 ~ Speak Greek®

Εσύ πόσο καλά ξέρεις τις λέξεις σου; Διαγωνισμός 2020Οι εξετάσεις για την απόκτηση του General Certificate of Secondary Education (GCSE) για τα Νέα Ελληνικά διοργανώνονται σε λίγους μήνες και το Speak Greek θέλει να βοηθήσει τους υποψηφίους με το βασικό λεξιλόγιο που θα πρέπει να γνωρίζουν για να επιτύχουν. 

Για το λόγο αυτό διοργανώνει τον διαγωνισμό "Εσύ πόσο καλά ξέρεις τις λέξεις σου;" μέσα από τον οποίο θέλει να τονίσει τη σπουδαιότητα της επανάληψης λίγο πριν τις εξετάσεις και να τονώσει την αυτοπεποίθηση των υποψηφίων προσφέροντας στον νικητή μια δωροεπιταγή από το ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon αξίας 20 λιρών! 

Ο διαγωνισμός που διαρκεί από τις 3 έως τις 30 Μαρτίου 2020, προσκαλεί τους υποψηφίους να μάθουν τις λέξεις μέσα από διαδραστικές κάρτες (flashcards) και παιχνίδια που αναπτύσσουν διαφορετικές δεξιότητες (ορθογραφίας, κατανόησης, προφοράς κλπ.) και να συναγωνιστούν σε πραγματικό χρόνο τους υπόλοιπους συμμετέχοντες από κάθε σημείο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ταυτότητα διαγωνισμού

Τίτλος
Εσύ πόσο καλά ξέρεις τις λέξεις σου;

Διάρκεια
3-30/03/2020 (00.00)

Διοργανωτής
Speak Greek (Iraklis Lampadariou)

Συμμετέχοντες
Υποψήφιοι στις εξετάσεις για την απόκτηση του GCSE για τα Νέα Ελληνικά που προσφέρεται από την Pearson Edexcel για την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2020 (12 και 17 Ιουνίου)

Δώρο
£20 Amazon voucher

Όροι και προϋποθέσεις
Περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση

Επικοινωνία
info@speak-greek.com

Τι παίζει ακριβώς; 

Οι εξετάσεις για την απόκτηση του General Certificate of Secondary Education (GCSE) για τα Νέα Ελληνικά διοργανώνονται σε λίγους μήνες και το Speak Greek θέλει να βοηθήσει τους υποψηφίους με το βασικό λεξιλόγιο που θα πρέπει να γνωρίζουν για να επιτύχουν. 
Για το λόγο αυτό διοργανώνει τον διαγωνισμό "Εσύ πόσο καλά ξέρεις τις λέξεις σου;" μέσα από τον οποίο θέλει να τονίσει τη σπουδαιότητα της επανάληψης λίγο πριν τις εξετάσεις και να τονώσει την αυτοπεποίθηση των υποψηφίων προσφέροντας στον νικητή μια δωροεπιταγή από το ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon αξίας 20 λιρών! 
Ο διαγωνισμός που διαρκεί από τις 3 έως τις 30 Μαρτίου 2020, προσκαλεί τους υποψηφίους να μάθουν τις λέξεις μέσα από διαδραστικές κάρτες (flashcards) και παιχνίδια που αναπτύσσουν διαφορετικές δεξιότητες (ορθογραφίας, κατανόησης, προφοράς κλπ.) και να συναγωνιστούν σε πραγματικό χρόνο τους υπόλοιπους συμμετέχοντες από κάθε σημείο του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Ωραία, πώς μπορώ να συμμετέχω;

Συγχαρητήρια για την απόφασή σου να συμμετέχεις στον διαγωνισμό! Τώρα πρέπει να ακολουθήσεις τα ακόλουθα απλά βήματα:

1. Δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Quizlet (https://quizlet.com/) - είναι δωρεάν

2. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό: https://forms.gle/fuiMg1Z8bgP9SRK78

3. Μάθε τις λέξεις από τον σύνδεσμο https://quizlet.com/_857lno?x=1qqt&i=1f1lrp 

4. Παίξε όσες φορές θέλεις το παιχνίδι Gravity και καλή επιτυχία! 

Και πώς ακριβώς παίζω;Αφού μελετήσεις τις λέξεις από την ενότητα 'Study', μπορείς να παίξεις το Gravity από την ενότητα 'Play'.
Μπορείς να παίξεις όσες φορές θέλεις ώστε να βελτιώσεις το σκορ σου και να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού! 
Από το τελευταίο κουμπί με τα αποσιωπητικά μπορείς να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τον παίκτη με το μεγαλύτερο σκορ. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ ώστε να προετοιμαστείς καλά για τη διαδικτυακή σου αναμέτρηση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. 

Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής;

Αυτός που καταφέρει να συγκεντρώσει το υψηλότερο σκορ στις περισσότερες κατηγορίες μέχρι τις 30 Μαρτίου (00:00).

Δυστυχώς, δεν είμαι υποψήφιος. Μπορώ να συμμετέχω;

Ναι, φυσικά! Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό αλλά μόνο υποψήφιοι για την τρέχουσα εξεταστική περίοδο (2020) μπορούν να διεκδικήσουν το δώρο του διαγωνισμού. 
Αν σκέφτεσαι να εγγραφείς στις εξετάσεις για την απόκτηση του GCSE για τα Νέα Ελληνικά στο μέλλον, τότε μπορείς να ξεκινήσεις να μαθαίνεις τις λέξεις σου από τώρα ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις σε κάποιο επόμενο διαγωνισμό μας. 

 Όροι και προϋποθέσεις

1. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι υποψήφιοι για την απόκτηση του GCSE για τα Νέα Ελληνικά που προσφέρεται από την Pearson Edexcel για την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2020 (12 και 17 Ιουνίου). Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να συμμετέχει στον διαγωνισμό αλλά μόνο οι εγγεγραμμένοι υποψήφιοι για την απόκτηση του GCSE στα Νέα Ελληνικά την τρέχουσα εξεταστική περίοδο μπορούν να διεκδικήσουν το δώρο. Στο τέλος του διαγωνισμού θα ζητηθεί από τον νικητή να στείλει ηλεκτρονικά αντίγραφο του εγγράφου 'Statement of entry' για να αποδειχθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του.

2. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην πρόσβαση του υλικού που έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο του διαγωνισμού αυτού (flashcards στη σελίδα Quizlet). 

2. Ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει πριν εγγραφεί στον διαγωνισμό να εξασφαλίσει την άδεια των γονέων ή κηδεμόνων του, να έχει διαβάσει και να αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό όπως αυτοί περιγράφονται στο έγγραφο αυτό καθώς και την Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων του Speak Greek που μπορεί να τηλεφορτωθεί από τη σελίδα http://www.speak-greek.com/p/policies.html

3. Οι λέξεις των κατηγοριών που καλείται να μάθει ο κάθε συμμετέχοντας προέρχονται από τον επίσημο οδηγό (Specification) του 2017 όπως αυτός βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Pearson Edexcel. Ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό είναι για να έχουν πρόσβαση σε υψηλότερη βαθμολογία οι υποψήφιοι αφού θα κατέχουν ένα εύρος λεξιλογίου υψηλών απαιτήσεων. Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2020 συμμετέχουν με την Specification του 2009 η οποία άλλαξε το 2012. Το λεξιλόγιο για αυτή τη Specification μπορεί να τηλεφορτωθεί από τον σύνδεσμο https://qualifications.pearson.com/content/dam/pdf/GCSE/Greek/2009/Specification%20and%20sample%20assessments/GCSE_Greek_Spec_2012.pdf (σελίδες 43-84) και τον σύνδεσμο https://qualifications.pearson.com/content/dam/pdf/GCSE/Greek/2009/Teaching%20and%20learning%20materials/Greek_vocab_book-doc-2.pdf (σελίδες 5-126). 

4. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Speak Greek (www.speak-greek.com), στη σελίδα του Speak Greek στο facebook (www.facebook.com/SpeakGreekGR/) και στον λογαριασμό του Speak Greek στο Twitter (https://twitter.com/SpeakGreek). Ο νικητής θα πρέπει να στείλει μια φωτογραφία προσώπου του με ένα σύντομο κείμενο για το πώς κατάφερε να κερδίσει το βραβείο τα οποία θα δημοσιευθούν στις παραπάνω σελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

5. Ο κωδικός της δωροεπιταγής από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Amazon αξίας £20 θα σταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα στον γονέα ή κηδεμόνα του νικητή αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του νικητή στον διαγωνισμό. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να λάβει ο γονέας του νικητή τον ηλεκτρονικό κωδικό όσο το δυνατόν συντομότερα.

6. Για οποιαδήποτε απορία ή τυχόν διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Ηρακλή Λαμπαδαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@speak-greek.com 

No comments:

Post a Comment