Τελικά τι συμβαίνει με τις εξετάσεις του GCSE για το 2021; ~ Speak Greek®

Τελικά τι συμβαίνει με τις εξετάσεις του GCSE για το 2021;


Αρκετά είναι τα σενάρια και οι πιθανοί τρόποι απόδοσης βαθμολογιών στους μαθητές που ενδιαφέρονται για το GCSE (9-1) των Νέων Ελληνικών μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης ότι οι γραπτές εξετάσεις για τα GCSE, τα AS και τα A levels θα ακυρωθούν για την εξεταστική περίοδο του 2021.


Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλεση για το πώς θα πρέπει να δοθούν οι βαθμοί στους μαθητές των συγκεκριμένων εξετάσεων, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα εδώ.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της διαβούλευσης και της τελικής απόφασης της Κυβέρνησης, η Pearson Edexcel, ο εξεταστικός Φορέας που είναι αρμόδιος για τις εξετάσεις του GCSE των Νέων ελληνικών και ο μόνος πάροχος αυτών των εξετάσεων, έχει δημιουργήσει μια ειδική σελίδα με τις τελευταίες πληροφορίες ενώ η ημερομηνία εγγραφής για τους υποψηφίους παραμένει η 21η Φεβρουαρίου 2021 με τα παρακάτω ποσά εγγραφής
:
GCSE: £40.50
A Level: £119

Το Speak Greek έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό υλικό που αφορά κυρίως μαθητές του προετοιμάζονται για το Higher Tier και είναι βασισμένο στις αρχές διδασκαλίας της πιστοποίησης CELTA του Πανεπιστημίου του Cambridge. Καλύπτονται όλα τα σημεία της γραμματικής και όλες οι ενότητες της εξέτασης (Listening, Speaking, Reading, Writing). Κάθε μάθημα συνοδεύεται από σημειώσεις για τον εκπαιδευτικό και καλύπτει την ύλη σε δύο χρονιές.

Το κόστος ανέρχεται στις £135 για την κάθε χρονιά (συνολικό κόστος: £270) και συνοδεύεται από αναλυτικό πλάνο με επικοινωνιακούς στόχους, εργασίες για το σπίτι κλπ. Να τονίσω ότι το υλικό είναι αρκετά απαιτητικό και ειδικά σχεδιασμένο για μαθητές που στοχεύουν αρκετά ψηλά στη βαθμολογία (8-9). Ξεπερνά το επίπεδο του GCSE ακριβώς για να δυσκολευτεί ο μαθητής, να βελτιώσει το επίπεδό του και να αντιμετωπίσει με ευκολία τα θέματα των εξετάσεων.

Αν ενδιαφέρεστε να σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά ενδεικτικά μαθήματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Photo credit: 
School photo created by wayhomestudio - www.freepik.com

No comments:

Post a Comment